.

.

Замена на Motorcraft OE - нов алтернатор

Замена на Motorcraft OE - нов алтернатор

DEN 0.33

Залиха
Во магацинот.

Tmotorcraft OES алтернатор за замена, нов twehether Вие барате оригинален дел од опремата или висококвалитетен, дел за замена за специфични возила за Форд или Линколн, ние сте ги покриле. Секој дел од Motor Craft го препорачува компанијата Ford Motor и ги има доверливите делови на Ford или името на брендот Motorcraft®. tfeatures и придобивки : t t tdual Внатрешното ладење вентилаторите обезбедуваат сигурност за време на екстремните температури t t tslip прстените и четките се дизајнирани за намалено абење за да се обезбеди подолг живот на услугата t t tremote батеријата на напон, помага за подобрување Точноста на напонот и продолжете го траењето на батеријата t t tperformance- и тестирани со изолација на 600 волти t t thelp Обезбедете ги вашите клиенти сигурни перформанси и долгорочна издржливост t t tnever Reverse-Engineered, што помага во обезбедувањето Правилно вклопување и полесна инсталација t t tfailure Effect Effect (FME) Дијагностика за управување помага да се обезбеди рано предупредување за потенцијалните системски проблеми со моторната заменска замена - 100% нов алтернатор.

Основни карактеристики

Најдобри понуди