.

.

Rawlings OLB Официјална лига 8U рекреативна корпа за бејзбол, брои

Rawlings OLB Официјална лига 8U рекреативна корпа за бејзбол, брои

DEN 0.67

Залиха
Во магацинот.

Идеално за вежбање за капење или играње секојдневни игри, овој сет на официјални рекреативни бејзбол за рекреативна употреба на Rawlings содржи 8 бејзбол во удобна пластична корпа за еднократно користење. Секоја вежба безбол има цврста плута и гума центар и синтетичка кожна обвивка. Овие бејзбол се официјална големина и тежина. Бејзболите на рекреативната употреба на Rawlings OLB3 се погодни за рекреативна употреба на возраст од 8 и повеќе години. Наменета за рекреативна употреба, оваа корпа од 8 официјални бејзбол во лигата има цврст центар за плута и гума, што ги прави идеални за вежбање за капење или секојдневни игри. Идеално за возраст од 8 и под. Лесен за транспорт благодарение на удобната пластична корпа со рачка.

Основни карактеристики

Најдобри понуди