.

.

Аташе за жито на рамото

Аташе за жито на рамото

DEN 2.33

Залиха
Во магацинот.

Атахот од 3 1/2 "рамото жито е направен со обвивка за кожа на свиња. Карактеристики вклучуваат три датотеки, две џебови со џебови, еден отворен џеб и три држачи за пенкало внатре. Обезбедете ги вашите работи со брави со двојна комбинација. 3 1/2" Рамото Аташе за жито.

Основни карактеристики

Најдобри понуди