.

.

Кол за складирање на клупи за складирање

Кол за складирање на клупи за складирање

DEN 3839.84

Залиха
Во магацинот.

Клупата за складирање Jеј Кол е одлична за држење на богатството на вашето дете и помага да се одржи расадникот уредна. Кутијата за складирање вклучува делител на ентериер за да помогне во организирање на внатрешноста. Капакот е отстранлив за да се овозможи лесен пристап внатре и кутијата за складирање се распаѓа за лесно складирање кога не е во употреба. Клупата за складирање Jеј Кол исто така функционира како удобна клупа. Колекцијата за складирање на Jеј Кол помага да ги задржите вашите спални соби стилски и организирани. Координативните предмети што се достапни вклучуваат Hamper, Caddy Caddy, кутии за складирање, канти за складирање и организатори на под-кревет. Клупа за складирање на Jеј Кол, Слејт Хедер : Чувајте ја расадник или детска соба уредна со оваа корисна клупа за складирање. Функционира како кутија за складирање за облека, играчки и предмети секој ден, како и клупа за собата. Вклучува делител на ентериер за да помогне да се одржуваат организирани предмети, отстранлив капак и колапси за лесно складирање. Bench measures 12" x 12" x 24". Other coordinating pieces available for the nursery or child's room. Questions about product recalls? Items that are a part of a recall are removed from the site, and are no longer available for purchase. These Предметите вклучуваат само предмети, а не оние на продавачите на пазарот. Клиентите кои купиле потсетена ставка ќе бидат известени по е -пошта или со писмо испратено на адресата дадена во моментот на купувањето. За целосни информации за потсетување, одете на потсетување.

Основни карактеристики

Најдобри понуди