.

.

Lивеење на светот на платно III сива тапана ламба сенка

Lивеење на светот на платно III сива тапана ламба сенка

DEN 1555.20

Залиха
Во магацинот.

Ivingивеење 31 Светот на платно III сива тапана ламба сенка за живеење 31, Светот на платно III, 12x10 сенка на ламбата : пар со ламба база. Не вклучува сијалица. Сенка на ткаенини. Печатен дизајн. Тип на фиттер на пајакот. Не е потребно собрание.

Основни карактеристики

Најдобри понуди