.

.

Град авантуристички тркалезни плочи се сметаат за гости

Град авантуристички тркалезни плочи се сметаат за гости

DEN 0.67

Залиха
Во магацинот.

Поканете ги сите да го прослават дипломираниот со помош од нашите таблички за авантуристички хартија. Овие врвни сили, 9 "плочи имаат црн, бел и метален златен изглед. Авантуристички партии на забави. Служи 24 гости. 24 одделенија за авантуристички хартија. Плочи за хартија со јачина на премија. Дизајн на црно, бело и металик злато. Пар со координирање на материјали за авантуристички партии. Служи до 24 гости.

Основни карактеристики

Најдобри понуди