.

.

Вербатим 8,5 GB ДВД со двојно слој+РС

Вербатим 8,5 GB ДВД со двојно слој+РС

DEN 4784.00

Залиха
Во магацинот.

Verbatim 95484 8.5 GB ДВД со двојно слој+РС (вретено од 15-КТ); Рекорди 4 часа ДВД-квалитет ТВ поддржани од писатели со голема брзина со двојно слој, до 10x; Изгоре до 8,5 GB за приближно 12 мин-15 мин; Идеално за архивирање на домашни филмови; Компатибилен со DVD+R DL дискови од Sony, Philips, Lite на ограничена гаранција за живот; Овој вербам 8.5 GB ДВД-слој ДВД+РС (вретено од 15-КТ) е висококвалитетна ставка за рекордни дискови од нашите компјутерски периферни уреди и домашни канцеларии за складирање на податоци и рекордни дискови што можат да се снимаат со рекорди на дискови. Рекорди 4 часа ДВД квалитет ТВ и видео (16 часа квалитет на VHS). Поддржано од писатели со голема брзина со двојно слој, до 10x. Изгоре до 8,5 GB за приближно 12 мин-15 мин. Идеално за архивирање на домашни филмови. Компатибилен со DVD+R DL дискови од Sony®, Philips®, Lite On® & други водечки производители. Ограничена гаранција за живот.

Основни карактеристики

Најдобри понуди