.

.

Динатрап затворен инсект стапица Atraktaglo 9 -Watt UV -замена на сијалици - светилки

Динатрап затворен инсект стапица Atraktaglo 9 -Watt UV -замена на сијалици - светилки

DEN 2.00

Залиха
Во магацинот.

Чувајте го вашиот Dynatrap Flightlight Flight Flight Trap за инсекти што работи со врвен капацитет со сијалицата Dynatrap Atraktaglo 9-Watt UV. Компатибилен со моделите Dynat Rap DT3009, DT3019 и DT3039, оваа замена на комарци УВ -сијалицата привлекува летачки инсекти со топла ултравиолетова светлина. Наменето за континуирана употреба, леталото (продадено одделно) во кој било стандарден излез и опфаќа до 600 квадратни метри простор за живеење во затворен простор. За најдобри резултати, заменете ја сијалицата во леталото по 3.000 часа, или приближно четири месеци, за употреба. И покрај тоа што светлината на сијалицата сè уште може да биде видлива, неговата способност да привлече инсекти се намалува со текот на времето. Овој пакет вклучува две UV-сијалица со 9 вати. Динатрап затворен инсекти стапица Atraktaglo 9 -Watt UV -замена на сијалицата - 2 светилки : Сијалица за замена за модели Dynatrap DT3009, DT3019, DT3039. Atraktaglo Technology користи топла УВ светлина за привлекување на летачки инсекти. Чувајте ја стапицата на инсекти во затворен свет, кој работи 24 часа на ден, 7 дена во неделата. За оптимална ефикасност, заменете ја сијалицата на секои 3.000 часа (приближно 4 месеци). Пакетот вклучува : 2 Dynatrap Atraktaglo 9-Watt UV светилки. Боја : Бела. Тежина : 0,32 фунти.

Основни карактеристики

Најдобри понуди