.

.

Q Ginger Ale, 16. fl oz

Q Ginger Ale, 16. fl oz

DEN 3.00

Залиха
Во магацинот.

Пред сто години, шишињата ја мереа својата вредност според нивниот ѓумбир але. Q Ginger Ale е наш манифест. Не е премногу сладок. Исчистете и јасни со залак од женџи. И реална длабочина од суптилна мешавина на масло од роза и зачини. Навистина спектакуларно. Пред сто години, шишињата ја мереа својата вредност според нивниот ѓумбир але. Q Ginger Ale е наш манифест. Не е премногу сладок. Исчистете и јасни со залак од женџи. И реална длабочина од суптилна мешавина на масло од роза и зачини. Навистина спектакуларно.

Основни карактеристики

Најдобри понуди