.

.

Прирачник за Комонвелт на Масачусетс за употреба на Генералниот суд

Прирачник за Комонвелт на Масачусетс за употреба на Генералниот суд

DEN 2.33

Залиха
Во магацинот.

Ова е историска репродукција пред 1923 година, која беше курирана за квалитет. Обезбедување на квалитет беше спроведено на секоја од овие книги во обид да се отстранат книгите со несовршености воведени од процесот на дигитализација. Иако направивме најдобри напори - книгите може да имаат повремени грешки што не го попречуваат искуството за читање. Веруваме дека оваа работа е културно важна и избравме да ја вратиме книгата во печатење како дел од нашата постојана посветеност за зачувување на печатените дела ширум светот. Прирачник за Комонвелт на Масачусетс за употреба на Генералниот суд (тврд портал).

Основни карактеристики

Најдобри понуди