.

.

Verizon Samsung Galaxy S Ultra Lavender GB

Verizon Samsung Galaxy S Ultra Lavender GB

DEN 0.67

Залиха
Во магацинот.

S серијата има наследство да ги турка границите на она што може да го направи паметниот телефон. И со Galaxy S23 Ultra, ние ја кренавме таа лента уште еднаш. Ноќта ви овозможува јасно да го фатите моментот на вашиот живот - ден или ноќ. Направете светли и јасни фотографии, селфи и V идео, во потемни enrелезони enr. На очите во затворено и на отворено. Уживајте во оптимално v iewing со екран што автоматски ја прилагодува бојата и осветленоста во различни услови за осветлување . Уживајте во неверојатно детални слики со резолуција на камера од најдобра класа. Погледнете повеќе детали кога зумирате и задржувате висока резолуција кога ќе се обидете да споделувате моменти со вашиот социјален круг . минимизирајте го вашиот стапало на животната средина и помогнете во поттикнување на поодржлив животен стил со користење на вашиот дијамантски уред направен со еколошки материјали.

Основни карактеристики

Најдобри понуди