.

.

Уривање Jackек Хамер, 3800W 1800bpm, 1-1 8 Тој тешки бетонски прекинувачи w длето, кутии и нараквици, 110V индустриски електричен џекмер за уривање, чипс и демо, одобрено од ЦЕ

Уривање Jackек Хамер, 3800W 1800bpm, 1-1 8 Тој тешки бетонски прекинувачи w длето, кутии и нараквици, 110V

DEN 1.33

Залиха
Во магацинот.

Интегрирана вибрација амортизер и 1-1/8 "Хексагон Чак и нараквици . Внимателни детали. Исклучителни перформанси и преносни ролни кутии : овој моќен чекан за уривање 3800 W со енергија од влијание од 45 сила дава максимални перформанси. Вевор е водечки бренд кој е специјализиран за опрема и алатки. Стапка на удар со целосен товар : 1800bpm.

Основни карактеристики

Најдобри понуди