.

.

Електричен SAB стартер компатибилен со замена за OMC Johnson Evinrude HP HP 1969-1994, 583473, 585059, Mot2005L, 18-5627, E20E E20EL, E25EL E25TE E25TEL, E30E E30EL

Електричен SAB стартер компатибилен со замена за OMC Johnson Evinrude HP HP 1969-1994, 583473, 585059, Mot2005L,

DEN 384.64

Залиха
Во магацинот.

DB Electrical SAB0036 Starter Compatible With/Replacement For Omc Johnson Evinrude 20 25 28 30 35 Hp HP 1969-1994, 583473, 585059, Mot2005 L, 5390 18-5627, E20 E E20 El, E25 El E25 Te E25 Tel, E30 E E30 El**Verify part fits before purchasing ** Спецификации : Тип на единица : Starter Voltage : 12 Rotation : CCWTeeth : 9starter Тип : PMDDReplaces OEM Броеви : API Marine : Mot2005larco Marine : 5390 Arrowhead : SAB0036 Cargo : 112156 EMP Делови : 4-5627 J & N : 410-21031 LESTERSTERSER : 5714 OMC : 058341 : 058341 9, 0778991 , 583473, 585059, 778991 Sierra Marine : 18-5627 United Tech : 5071240-M030 SM, 5704940-M030 SM, SM57049 WAI : 5714 NCOMPATION ЕЕ 1990-1999 , E25 EL 1981-1999, E25 Tec 1980-1989, E25 Tee 1990-1998, E25 Tel 1980-1998, E28 ESL 1987-1996, E30 EC 1984-1989, E30 EE 1990-1998, E30 EL 1984-1998, E30 Tec 1985-1989, E30 Tee 1990-1998 , E30 TEL 1985-1998, E35 E 1980-1984, E35 EL 1980-1984, E35 TEL 1983-1984 JOHNSON : J20 EC 1985-1989, J20 EE 1990-1995, J20 EL 1985-1995, J25 EC 1981-1989, J25 EE 1990-1999, J25 EL 1981-1999 , J25 Tec 1980-1989, J25 Tee 1990-1998, J25 Tel 1980-1998, J28 ESC 1986, J28 ESL 1987-1996, J30 EC 1984-1989, J30 EE 1990-1999, J30 EL 1984-1999, J30 Tec 1985-1989, J30 Tee 1990-198 1985-1998, J35 EC 1980-1984, J35 EL 1980-1984, J35 Tel 1982-1984 100% нова единица за последователни маркети, изградена за да ги исполни спецификациите на OEM. 1-годишната гаранција ве штити по купувањето. Фабрички директни цени без обележување на посредникот дава исклучителна вредност.

Основни карактеристики

Најдобри понуди