.

.

Озарк патеки тврда пластична солена вода во непосредна близина на риболов на риболов, 2-пакет. Насликано во риби привлекувајќи бои

Озарк патеки тврда пластична солена вода во непосредна близина на риболов на риболов, 2-пакет. Насликано во

DEN 2.33

Залиха
Во магацинот.

Озарк патека во крајбрежје одење мулета мамка-црвена боја. 2 пакет. Раскажувачки мамки пикадо и прскања. Произведува патека за меурчиња за привлекување на риби дополнителни остри куки за сигурен сет на кука. Бои во живо на дејствување Озарк патеки солена вода во рамките на риболов одење муле мамка : риба во живо што привлекува бои. Раскажувачки мамки пикадо и прскања. Произведува патека за меурчиња за привлекување риби. 2 пакет мами. Дополнителни остри куки со сигурност сет на кука.

Основни карактеристики

Најдобри понуди