.

.

Карат Т.В. Дијамант Двоен Хало Кластер 10KT Rose Gold Enragement Ring

Карат Т.В. Дијамант Двоен Хало Кластер 10KT Rose Gold Enragement Ring

DEN 11024.00

Залиха
Во магацинот.

Класичен изглед, овој прстен за ангажман на дијаманти ќе го освои нејзиното срце, а нејзината рака. Двојно ореол со помали акцент дијаманти го опкружува централниот кластер, додека шанкот е високо полирана за да блесне посветла, завршувајќи го дизајнот. Регален и романтичен изглед на убовта. Империјал 1/2 Карат Т.В. Дијамант Двоен Хало Кластер 10 KT Rose Gold Engumantion Ring : Дијамант Тежина : 1/2 ct. T.W . Дијамантска боја : H-I. Јасност на дијаманти : I2. Поставување на дијаманти : Поставете сет. Направено во злато од роза од 10kt. Достапно во големини 6-9. Секое парче накит поминува ригорозен преглед во нашите лаборатории за обезбедување на квалитет. Така можете да купите со доверба - загарантирано. Дознајте повеќе дознајте за дијаманти, вклучувајќи ја и бојата на 4 C - боја, сечење, јасност и тежина на карат.

Основни карактеристики

Најдобри понуди