.

.

Спрингбок Кока-Кола децении на традиција со сложувалка од 2.000 парчиња сложувалка

Спрингбок Кока-Кола децении на традиција со сложувалка од 2.000 парчиња сложувалка

DEN 271.20

Залиха
Во магацинот.

Кока-Кола се продава овде! Оваа слика на ледени ладни шишиња со кокс, логоа Кока и реклами за кокс слави пијалок со слатка историја. Спрингбок Кока-Кола децении на традиција со сложувалка од 2.000 парчиња сложувалка : сложувалка од 2.000 парчиња сложувалка. Се одликува со завршена големина од 34 "x 42,5". Произведено со одржливо органско мастило засновано на соја. 100 проценти рециклирани материјали. Секоја загатка на Спрингбок има 100 проценти уникатни парчиња загатки што никогаш не се повторуваат. Произведено со рециклирани и одржливо извори на суровини. 100 проценти гаранција за задоволство.

Основни карактеристики

Најдобри понуди