.

.

Инсталација на паметни безбедносни камери

Инсталација на паметни безбедносни камери

DEN 1584.00

Залиха
Во магацинот.

t t tdon никогаш не плаќајте за стручни услуги во домот. Дозволете им на вистинските техничари за мрежни решенија да ја завршат работата за вас! Нашата услуга за инсталација на паметни безбедносни камера за паметни безбедносни камера, ќе закажеме состанок што работи најдобро со вашата достапност и распоредот на нашите техничари. На денот на состанокот, вистински мрежен техничар ќе дојде во вашиот дом за да ја инсталира и конфигурира вашата паметна безбедносна камера во вашата безжична мрежа. Потребно е потребна е функционална Wi-Fi мрежа. Вклучени се со оваа услуга вклучени со оваа услуга? t t t t t t tvalidation на јачината на сигналот на вашата мрежа t t t t t t tindoor/инсталација на отворено (максимална висина на инсталацијата 9 ') и поставување до три облак -базирани, паметни фотоапарати (само безжични) t t t t t t Thweing или облекување на какви било изложени кабли t t t t t t tcomplete конфигурација и поврзување на паметната камера ( s) до вашата мрежа t t t t t t Tour Turchistant ќе помогне во поставувањето на вашата сметка за паметни фотоапарати и да ја преземете апликацијата за паметни фотоапарати до два уреди t t t t t t tdemonstration на функционалноста на вашата нова безжична паметна камера (и) t t t t t t t thow Дали добивам услуга? t t t tsimply Додадете ја оваа услуга во вашата количка и проверете. Откако ќе купите, ќе добиете е-пошта за потврда од True Network Solutions со информациите потребни за иницирање на оваа услуга во домот. Откако ќе ја добиеме вашата нарачка, член на нашиот тим за закажување ќе ве контактира за да го поставите состанокот. t t t t t twherher Дали добивам услуга? T T T Tour Technicer ќе ве запознае во вашиот дом за да ја завршите услугата. t t t t t ttrue Задоволство t t t ttrue мрежни решенија се посветени да се осигура дека секој клиент е среќен со нашите услуги! Ние ќе сториме се што е можно за да се осигураме дека нашите клиенти се 100% задоволни. Ако сакате да дадете повратна информација за вашето искуство или да наидете на какви било проблеми, ние сме подготвени да слушаме. Т инсталација на паметни безбедносни камера.

Основни карактеристики

Најдобри понуди