.

.

Странично рамно огледало стакло W топлинска решетка за 09- Nissan Maxima

Странично рамно огледало стакло W топлинска решетка за 09- Nissan Maxima

DEN 2.33

Залиха
Во магацинот.

Ова Snap Fit Flat Flat Power Mirror со топлинска решетка одговара на следниве возила *на големината и стилот на совпаѓање : 2009-2011 Nissan Maximasee "Компатибилности на автомобили " За дополнително одговара на сите наши заменски автомобилски огледало стаклото е 100% реално стакло кое користи високо -end опрема за ЦПУ што ги исполнува или надминува спецификациите на OEM. Значи, кога купувате стакло од огледало од вас, знаете дека купувате стакло од огледало што е врвен квалитет и ги доставува перформансите, изгледот и јасноста што ви е потребна за оптимално гледање! Многу производи бараат вклопување специфично за возилото.

Основни карактеристики

Најдобри понуди