.

.

Frigidaire AFCB Foriger Forrigerator Firgerator Firgerator Air Firther

Frigidaire AFCB Foriger Forrigerator Firgerator Firgerator Air Firther

DEN 1674.24

Залиха
Во магацинот.

Frigidaire Air Filter AFCB Чувајте го вашиот фрижидер посвеж подолго со филтрите за воздух Pure Air® - AFCB ™ го расчистува воздухот и апсорбира непожелни мириси со технологијата на јаглерод. Побарајте го нашиот нов оригинален заптивка на филтрите на пакетот за да знаете сигурно вашиот филтер е автентичен и продаден од Frigidaire. Frigidaire оригинални филтри - попаметен, свеж избор. Се вклопува во сите модели на фрижидер опремени со Frigidaire.

Основни карактеристики

Најдобри понуди