.

.

Производите на мајката Земја замрзнуваат сушени банани, тегла за квартови

Производите на мајката Земја замрзнуваат сушени банани, тегла за квартови

DEN 83.84

Залиха
Во магацинот.

Производите на Мајка Земја замрзнуваат сушени банани (парчиња) : здраво, слатко, долгорочно складирање; краткорочно складирање; оставатантри; преносен; Погодно; Ништо не додаде; подготвеност за итни случаи; одличен вкус; лесен за готвење со; може да јаде директно од контејнер без да се реконституира.

Основни карактеристики

Најдобри понуди