.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 1.33

Залиха
Во магацинот.

Најдобра органска земја на Земјата : Земја зеленчук супа Мојата први супи 3 - 6 мл : УСДА Органски. Нема вештачки вкусови, бои или конзерванси. 4g протеини и 4 G влакна. Вкусна супа од пилешко зеленчук. Моите први супи 3 фаза 3. 9 месеци+. Проверете за јаходноста од страна на Министерството за земјоделство на САД. Нема конзерванси. Сертифициран органски од Qai. Помага во олеснување на транзицијата кон целата храна. Незасладен и незагаден. Направено со пилешко не третирано со додадени хормони за раст или антибиотици. Органската супа од пилешко е со големина од 6 мл.

Основни карактеристики

Најдобри понуди