.

.

Домашни колекции на Глендејл GD 2'3 4 'килими со површина

Домашни колекции на Глендејл GD 2'3 4 'килими со површина

DEN 3216.32

Залиха
Во магацинот.

Трајни полипропиленски за употреба на надворешноста на надворешната употреба во совпаѓање на Colore Ayes чиста способност1 година Ограничена гаранција за изградба Техника : Ограничена со електрична енергија. Примарна боја : аква/ сина боја. Материјал : 100% полипропилен. Модел : Трелис. Големина : 2'3 "x 4 '. Погоден за употреба на отворено. Лесна чистаност. Упатства за нега : Чисти излевања веднаш се блокираат со чист сунѓер или препорачано чистење на производи за чистење, како што е потребно, се препорачува подлога за килим, не користете ја ритвата лента кога се вакумираат.

Основни карактеристики

Најдобри понуди