.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 100.48

Залиха
Во магацинот.

Одлична вредност мексикански стил лазања, 10 унци (замрзнати). Мексиканец презема традиционален рецепт за лазања. Контејнер со единечен сервис. Микробранова печка за 5-6 минути. Готвачи од замрзнати. Совршен оброк за зафатен распоред. Дегист, држете се замрзнати.

Основни карактеристики

Најдобри понуди