.

.

Falken Rubitrek A T 285 70- T гума

Falken Rubitrek A T 285 70- T гума

DEN 2761.28

Залиха
Во магацинот.

Соединението за гуми со силика и специјалниот дизајн на шарите работат заедно за подобрување на способноста за суво, влажно и зимско време за зафаќање. Со други зборови, управувачот станува брз и прецизен во одговорноста на командите на возачите, додека структурата на гумите е стабилизирана против притисокот на возењето што влијае на него. Гумата промовира одлично за сите временски влезови. Побавното абење на газење спречува формирање на неправилно носење на шарите низ површината на гумите, што го зајакнува животот и употребливоста.000 милји со овој модел на гуми. Дизајнот на шарите на рамената ја забавува стапката на абење на шарата надолу, бидејќи тие се отпорни на абење на шара. Елементите на шарите и деталите за 3 D сипирање ја зголемуваат способноста за зафаќање на патот, стабилизирајќи го погонот. Соединението ја задржува својата флексибилност дури и во постудени температури, додека дизајнот на шарите наоѓа добар пат на патот во секое време. Ова исто така спречува задржување на камен да им наштети на обвивката на гуми. Одржаниот контакт со патот на дизајнот на шарите ја подобрува контролата на гумите. Подобрениот зафат на патот обезбедува удобно искуство во возењето во сите временски услови. Големина : 285/70 R17. На овој начин, гумата е способна безбедно да настапува на сите површини надвор од патот. Елементите на шарите одржуваат чист отпечаток за да обезбедат постојан контакт со патот со исфрлање карпи и евакуација на кал заглавена меѓу елементите на шарите. Големите блокови на шарите на рамото успеваат да ја зајакнат способноста и моќта во голема мерка со засилување на бројот на рабови за гризење. Специјалните 3Д кањонски сипи исто така помагаат во издолжувањето на животот на шарата.Falken Rubitrek A/Tfeatures and Bentiationsal The Traction Gall Trerain Traction Hanced Controllability Longer Traning Trad Lifeoverviewthe falken rubitrek a/t е целиот терен, цела сезонска гума произведена за SUV и лесни камиони. Сезона : Цела сезона. Различните елементи во форма на шари од друга страна успеваат да го елиминираат снегот од блокирање на гумата од неговиот контакт со површината на патот. Широките жлебови успеваат да го спречат хидропланирањето со распрснување на водата и да се намали од стапалото на гумите.

Основни карактеристики

Најдобри понуди