.

.

Слаби дипер Шинер 7pk

Слаби дипер Шинер 7pk

DEN 351.20

Залиха
Во магацинот.

Се мерат златниот стандард од кој се мерат сите мамки за пливање без пливање. Слабите диперки фаќаат риба кога сите други мамки за пливање не успеваат. Нашиот широк опсег на бои ќе опфати секоја ситуација со која може да се сретнете на вода. Тие можат да бидат риболов во најразлични стилови од бестежинска, пондерирана кука, глава од свирка, глава за пикажи, лажица од Тексас и лажирани Каролина. Ние ги инјектираме слабите натопи со тони сол, така што тие се лесни за фрлање дури и на најсаканите денови. Обидете се со оригиналниот Skinny Dipper и брзо ќе видите зошто е најдобро! Се мерат златниот стандард од кој се мерат сите мамки за пливање без пливање. Слабите диперки фаќаат риба кога сите други мамки за пливање не успеваат. Нашиот широк опсег на бои ќе опфати секоја ситуација со која може да се сретнете на вода. Тие можат да бидат риболов во најразлични стилови од бестежинска, пондерирана кука, глава од свирка, глава за пикажи, лажица од Тексас и лажирани Каролина. Ние ги инјектираме слабите натопи со тони сол, така што тие се лесни за фрлање дури и на најсаканите денови. Обидете се со оригиналниот Skinny Dipper и брзо ќе видите зошто е најдобро!.

Основни карактеристики

Најдобри понуди