.

.

Големата авантура

Големата авантура

DEN 0.67

Залиха
Во магацинот.

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Наклучува сертификат за автентичност.-Професионално рачно истегнат. -Материјал : платно. -Галерија завиткана во одржливо, не-воедно дрво. Тема : -Транспортација. Стил (стар) : -Винтиџ. Боја : -ит/црна. Примарен уметнички материјал : -Канвас. Големина 12 "H x 18 " w -големина : -small 18 " -24 ". Големина 20 "H x 30 " W -Големина : -Medium 25 " -32 ". Големина 24 "H x 36 " W -Големина : -Medium 25 " -32 ". Големина 30 "H x 45 " W - Големина : -иверирана 41 "и погоре. Димензии : големина 12 " H x 18 "W - целокупна висина - од горе до дно : -12 ". Големина 12 "h x 18 " w - целокупна ширина - од страна на страна : -18 ". Големина 12 " H x 18 "W - целосна длабочина - предна до грб : -1,5 ". Големина 12 "h x 18 " w - целокупна тежина на производот : -5 bs. Големина 16 "H x 24 " W - целокупна висина - од горе до дно : -16 ". Големина 16 " H x 24 "W - целокупна ширина - од страна на страна : -24 ". Големина 16 "H x 24 " W - целосна тежина на производот : -6 bs. Големина 20 "h x 30 " w - целокупната висина - Врвот до Bot Marm3702 Карактеристики пристигнуваат подготвени за обесени. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално се протегаше рака. Материјал : платно. Галерија завиткана во одржливо, невородно дрво. Предмет : Транспорт. Стил (стар) : Гроздобер. Боја : Бела/црна. Примарен уметнички материјал : платно. Големина (12 "H x 18" W) : мали 18 "-24". Големина (20 "H x 30" W) : Среден 25 "-32". Големина (24 "H x 36" W) : Среден 25 "-32". Големина (30 "H x 45" W) : преголема 41 "и погоре. Димензии Големина 12" H x 18 "W целосна висина - од горе до дно : 12". Севкупна ширина - страна на страна : 18 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 16 "H x 24" W целосна висина - од горе до дно : 16 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 24". Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 20 "H x 30" W целосна висина - од горе до дно : 20 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 30". Севкупна тежина на производот : 6,5 фунти. Големина 24 "H x 36" W целосна висина - горе до дно : 24 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 36". Големина 40 "H x 60" W вкупна тежина на производот : 12 фунти.

Основни карактеристики

Најдобри понуди