.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 1264.00

Залиха
Во магацинот.

Претворете го секој излез на наизменична струја во телефон или приклучок за модем. Додадете целосно функционален приклучок за телефон/модем без жици. Лесен пристап до телефонската линија за сателит и тиво каде и да е потребно. Целосно компатибилен со новите Baxes со поставувања, вклучувајќи мрежа за садови и Direct V. Вклучува основен приклучок и кабел за продолжување.

Основни карактеристики

Најдобри понуди