.

.

Производи преработени од 252XL сет на касети со мастило со висок принос

Производи преработени од 252XL сет на касети со мастило со висок принос

DEN 350.24

Залиха
Во магацинот.

Овој сет е компатибилен со работната сила WF-3620, WF-2640, WF-7110, WF-7610 и WF-7620 печатачи. Забележете, пакувањето на мало може да варира и овие касети ќе работат само со печатачи во Соединетите Држави и Канада, бидејќи другите географски региони можат да користат различни фирмвер за печатачи. Создадете материјали што се издвојуваат со овие производи. Тие помагаат да се задржи секој канцелариски простор раздвижен и ефикасно да работи без разлика дали работи на отпечатоци на важни белешки за презентација или флаери што привлекуваат внимание. Ако добиете поставен печатач или само заменувате кертриџ во постојниот печатач, не заборавајте да го проверите упатството и потврдете дека овој кертриџ ќе биде соодветно за вашата опрема. Погледнете други слични артикли за да ја задржите вашата канцеларија опремена со деловите и опремата што ви е потребна за да успеете. Соберете ги овие канцелариски материјали како и извлечете ја работата денес. LD компатибилен 664/T664/774/T774 Сет од 4 шишиња : T774120 HY Black, T664220 Cyan, T664320 Magenta & T664420 Yellow For Expression ET-3600 & Workforce ET-16500, ET-4550.

Основни карактеристики

Најдобри понуди