.

.

Fence Fence Waterwarden, комплет за додаток Б, голем, бел-ја проширува партицијата „А“ по делови, надземниот простор за безбедност на деца, EST146

Fence Fence Waterwarden, комплет за додаток Б, голем, бел-ја проширува партицијата „А“ по делови, надземниот

DEN 1221.60

Залиха
Во магацинот.

Исто така, помага да ги одржувате играчките во базенот во вашиот базен кога играте. Одредување на големината на оградата Количината на оградување на секој потреби на базенот се определува со „делови од ограда“ -# делови од вашиот базен помеѓу исправени страни. Сите огради во базенот ќе бараат основен комплет a. Сите огради за базени ќе бараат основен комплет a. 24 "Висока ограда изработена од силен, УВ-заштитен винил. Одредување на големината на оградата Количината на мечување на секој потреби на базен е одредена од "делови од ограда " - - # на делови од вашиот базен помеѓу исправени страни. Високата ограда од 24 "ќе ги задржи несаканите натрапници надвор од вашиот базен и ќе помогне да се спречат случајни давења. Заоблените држачи за монтирање лесно се прикачуваат на исправените страни на вашиот базен. Поголеми огради за употреба на комплети B&C за да додадете од таму. Поголеми огради користат комплети Б & Ц за да додадат од таму. Пребројте ги деловите# на оградата што го има вашиот базен и користете го списокот подолу за да ги одредите комплетите што ви се потребни за вашиот базен : . Еден простор помеѓу две исправени страни е еднаков на еден дел од оградата. Заоблените држачи за монтирање лесно се прикачуваат на исправените страни на вашиот базен. Еден простор помеѓу две исправени страни е еднаков на еден дел од оградата.

Основни карактеристики

Најдобри понуди