.

.

Подобри домови и градини Ели Правоаголна тепсија за печење, сет од 3, повеќе бои

Подобри домови и градини Ели Правоаголна тепсија за печење, сет од 3, повеќе бои

DEN 0.67

Залиха
Во магацинот.

Создадете прекрасни оброци што отсекогаш сте сонувале да ги направите со подобри домови за миење садови. Димензии на садот за печење тепсија : 15,47 "L x 11.73" W x 3.31 "H. Димензии на садот за печење на средна тепсија за печење : 13.9" L x 10.12 "W x 2.99" H. Мала димензии за садови за печење тепсија : 12.13 "L x 8.94" W x 2,76 "H. Голема чинија за печење тепсија во димензии, капацитет : 14,81" L x 11 "W x 2.79" H, 174,14 мл . Средна чинија за печење тепсија во димензии, капацитет : 13,25 "L x 9,75" W x 2.44 "H, H, H, H, H, H, H, H, H, 125.11 мл . Мала чинија за печење тепсија во димензии, капацитет : 11,75 "L x 8,5" W x 2.12 "H, 84,54 мл . Достапно во црвена и природна, сина и природна и сива и природна завршница. Модел # BH27-3 PC-06-R (RED), BH27-3 PC-06-B (сина), BH27-3 PC-06-G (сива).

Основни карактеристики

Најдобри понуди