.

.

Гордоста на мачката Мага Енергет Трикратен мирис чувар Нецентриран ѓубре за мачки, бокал од ЛБ

Гордоста на мачката Мага Енергет Трикратен мирис чувар Нецентриран ѓубре за мачки, бокал од ЛБ

DEN 343.52

Залиха
Во магацинот.

Загарантирано е тројно хипоалергично на гордоста на стражарот на гарда, не е гарантирано веднаш да ја залепи и елиминира урината, измет и миризбите на амонијак за 7 дена преку својата патентирана формула за двојна гранка на Макс моќност. Дишете лесно и чувајте ги подовите чисти со оваа 99% формула без прашина, со низок следбеник. Гордоста на гордоста Макс моќност, исто така, ја карактеризираат нашата најсилна формулација за грутка, така што тие се лесни за лажичка и фрлање, оставајќи никаков хаос или мирис зад себе. За повеќе од 80 години, гордоста на Кат е посветена на подобрување на животот на мачки и родители на миленичиња со обезбедување иновативни производи и поддршка на организации за благосостојба на животните. Преку нашата програма за легло за добра, за секој бокал на гордоста на мачката што ја купувате, ние донираме фунта легло на засолништа за животни кои имаат потреба. Заштита на тројно мирис - Стантрирана формула работи веднаш за да апсорбира урина, измет и мирис на амонијак. Тесните, тврди, без-мрежни грутки се лесни за лажичка и располагање. 99% бесплатна прашина, формула за ниско следење. Технологијата за контрола на мирисот на хипоалергичен е нежна за дури и чувствителни мачки. Легло за добра донација за засолниште - секој бокал што го купувате донира фунта на легло на организации за благосостојба на животните. Работи веднаш за да ги заклучите мирисите. Нашата најсилна формулација за грутка.

Основни карактеристики

Најдобри понуди