.

.

Rosewill RX-V BLK Drive Entrocion, USB 2.0, ESATA HOST INTERFACE надворешен, црно

Rosewill RX-V BLK Drive Entrocion, USB 2.0, ESATA HOST INTERFACE надворешен, црно

DEN 1487.84

Залиха
Во магацинот.

Rosewill RX-358 V2 BLK Drive Drive Entroction, USB 2.0, ESATA HOST INTERFACE EXTERNALE, BLACK, 1 X Total Bay, 1 x 3,5 "Bay Rosewill RX-358 V2 BLK Drive Entrosle, USB 2.0, ESATA HOST INTERFACE INTERSOW, црн компактен во црна компактен, црн компактен во црна компактен, црн компактен во црна компактен, црн компактен Големина, но масивна во перформансите. Обезбедува доволно надворешно складирање на податоци, со ултра брза брзина на пренесување на податоци и режими што може да се конфигурираат . Факторот на надворешна форма нуди удобна употреба за подолго времетраење.

Основни карактеристики

Најдобри понуди