.

.

Нов Simpson PS3000S 3, PSI PowerShot Gas Pressur

Нов Simpson PS3000S 3, PSI PowerShot Gas Pressur

DEN 4287.84

Залиха
Во магацинот.

Краток опис не е достапен SMP1026 : Карактеристики : -Покорен мијалник за притисок на гас. Совети во 0, 15, 25, 40 степени. Изградба : -именувана конструкција со 1,25 '' тубуларни челични рачки со 12 мерач челична рамка, цврст челик 0,63 '' оска. Спецификации : -3000 psi / 2.8 gpm Работен капацитет. -0.31 '' x 300 '' x 3000 psi со брзи конектори. Димензии : -Димензии : 19 '' h x 21 '' w x 33 '' D. гаранција : -тригодишна Хонда мотор, двегодишна пумпа, 90 -дневна гаранција за црево за пиштол.

Основни карактеристики

Најдобри понуди